Theaterplan | Samenwerking
15391
page,page-id-15391,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

SAMENWERKING

Theaterplan kan niet zonder de steun van en samenwerking met subsidiƫnten, organisaties en bedrijven in de vorm van donaties of bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van materialen en diensten. Vindt u educatie en talentontwikkeling net zo belangrijk als Theaterplan? Bent u graag betrokken bij culturele activiteiten in de regio? En wilt u weten wat u voor ons en wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via bestuur [at] theaterplan.nl; wij komen graag een keer kennismaken.

 

Arrangementen

Theaterplan wil een zo breed mogelijk publiek naar het theater halen. Groepen jongeren worden vaak bereikt via de middelbare scholen. Ook voor andere bezoekers is het echter mogelijk om in groepsverband een voorstelling te bezoeken of het theaterbezoek aan te kleden met een hapje, drankje of een kijkje achter de schermen. Theaterplan biedt arrangementen voor particulieren, maar ook voor het bedrijfsleven.