Scholen en bedrijven

Theaterplan kan niet zonder de steun van en samenwerking met subsidiënten, organisaties en bedrijven in de vorm van donaties of bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van materialen en diensten. Vindt u talentontwikkeling en educatie net zo belangrijk als Theaterplan? Bent u graag betrokken bij culturele activiteiten in de regio? En wilt u weten wat u voor ons en wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info [at] theaterplan.nl; wij komen graag een keer kennismaken.

Arrangementen
Theaterplan wil een zo breed mogelijk publiek naar het theater halen. Middelbare scholen kunnen met groepen scholieren tegen gereduceerd tarief naar de voorstelling komen kijken. Ook is het mogelijk een theatercarrousel te volgen voorafgaand aan de voorstelling. Scholieren maken dan in de vorm van korte workshops kennis met de theaterwereld en met het werk en de voorstelling van Theaterplan.

Ook voor andere bezoekers is het echter mogelijk om in groepsverband een voorstelling te bezoeken of het theaterbezoek aan te kleden met een hapje, drankje of een kijkje achter de schermen. Theaterplan biedt arrangementen voor particulieren, maar vooral ook voor het bedrijfsleven. Zo is er de mogelijkheid om een hele voorstelling uit te kopen voor personeel of relaties met vooraf een inleiding door de artistiek leider. Neem contact met ons op via info [at] theaterplan.nl voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk